Üdvözöljük a

MEGJELENT AZ EURÓPAI PARLAMENT 2018-2019-ES MÉDIAPARNERSÉGI FELHÍVÁSA | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

MEGJELENT AZ EURÓPAI PARLAMENT 2018-2019-ES MÉDIAPARNERSÉGI FELHÍVÁSA

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. február 8.

AZ EP célja, hogy több éves együttműködést alakítson ki az EP szerepét, tevékenységét bemutatni kívánó média szervezetekkel, a többéves médiatámogatási program céljaival összhangban.

Az eljárás során választja ki az Európai Parlament lehetséges média-partnereit a 2018-2019-es periódusra.

AZ EP célja, hogy több éves együttműködést alakítson ki az EP szerepét, tevékenységét bemutatni kívánó média szervezetekkel, a többéves médiatámogatási program céljaival összhangban.

A felhívás neve: „CALL FOR PROPOSALS FOR PARTNERSHIP COMM/FPA/2016 “NEW”

 

A pályázati felhívás további részletei, jelentkezés: http://www.europarl.europa.eu/contracts-and-grants/hu/20150201PVL00100/Támogatások

 

A kiválasztott partnereknek az EP partnerségi keret-megállapodást ajánl, melynek maximális időtartama 4 év, és melynek keretében média-tevékenységük bizonyos elemei uniós társfinanszírozásban részesülnek (a kiírásban meghatározottak szerint).

 

Az alábbi média-kategóriákból várjuk a partneri javaslatokat:

- Televízió

- Rádió, és/vagy

- Online média.

 

A keret-megállapodásokat követően hirdeti meg az EP az egyes támogatási eljárásait, melyekre a keret-megállapodással rendelkező partnerek pályázhatnak. Fontos: a partneri megállapodás során megadott kategóriában kell majd a támogatási eljárásokban is pályázni! A partnerek egyéb tevékenységeket is bevehetnek majdani támogatási pályázataikba, de fő pályázati elem minden esetben a már megadott média-kategória kell, hogy legyen (pl. a televíziós területen elnyert partneri megállapodást követően televíziós projekttel lehet pályázni, amely tartalmazhat online elemeket is).

A jelentkezési határidő a média keret-megállapodásokra: 2018. február 28-a, éjfél.