Üdvözöljük a

INPUT Program - startup szolgáltatások | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

INPUT Program - startup szolgáltatások

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2020. január 31.

Az INPUT Program célja, hogy komplex szolgáltatási portfólió, szakértő kollégák, széles hazai- és nemzetközi kapcsolati hálózat révén hozzájáruljon a magyarországi IKT startup ökoszisztéma fejlődéséhez, ösztönözze új innovatív vállalkozások elindítását, segítse sikeres külpiaci szereplésüket.

Ennek érdekében a programban díjmentesen biztosítanak komplex és személyre szabott szolgáltatásokat a közép-magyarországi régión kívüli ötletgazdák számára, ötletfázistól egészen a nemzetközi piacra lépésig.

SZOLGÁLTATÁSOK

Képzés és rendezvények:

Színvonalas képzéseik és rendezvényeik révén hozzájárulnak, hogy az ötletgazdák mindig a megfelelő tudással rendelkezzenek. A korai fázistól kezdve, a már működő startup cégekig mindenki megtalálja a számára megfelelő, specializált tudásanyagot átadó rendezvényüket, eseményüket.

 

Mentorálás, szakértői tanácsadás:

Több éves szakmai tapasztalattal, mély szaktudással és széles kapcsolatrendszerrel rendelkező mentoraik és szakértőik országszerte segítenek a startupoknak megoldani a kihívásokat, elkerülni a buktatókat vagy éppen megtalálni az új irányokat, kapcsolatokat.

 

Üzletfejlesztési tanácsadás:

Cégre szabottan fejlesztik a startupokat, hogy hamarabb elérjék céljaikat, gyorsabban jussanak el a növekedési fázisba vagy nemzetközi piacokra. Tanácsadásaik így olyan területeket érintenek, mint például az ötlet és üzleti modell validáció, a stratégiaalkotás vagy az üzleti tervezés.

 

Nemzetközi piacra lépés:

Feltérképezik a releváns nemzetközi eseményeket és partnereket, üzleti találkozókat szerveznek és teljeskörűen felkészítik a startupokat a külpiacokon való megjelenésre.

 

 

 https://inputprogram.com/

 

 

 

 

Csatolt állományok: