Üdvözöljük a

Külgazdasági Értekezlet 2019 | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Külgazdasági Értekezlet 2019

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. május 30.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Exportfejlesztési Koordinációs Főosztályának szervezésében, 2019. június 24-28. között, immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Külgazdasági Értekezlet a Mercure Budapest Buda szállodában.

A konferenciát Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nyitja meg, továbbá a miniszter felkérésére Prof. Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Dr. Nagy István agrárminiszter egy-egy előadás keretében ismerteti az egyes szakterületek kihívásait, feladatait.

Az ötnapos, előadásokat és tréningeket magába foglaló rendezvény elsődleges célja, hogy a külgazdasági attasék a munkájukhoz szükséges elméleti és gyakorlati tudást elsajátítsák, elmélyítsék, így a lehető legszélesebb körű, legfrissebb ismeretekkel rendelkezzenek a külgazdasági és külpolitikai célkitűzésekkel, illetve a gazdasági kormányzás további prioritásaival kapcsolatban.

Az értekezlet szakmai programjával párhuzamosan június 26. és 28. között B2B találkozókra is sor kerül, amelyre a szervezők és a külgazdasági attasék minden érdeklődő céget várnak.

A B2B találkozókra az Export Hungary oldalon (http://exporthungary.gov.hu/ ) keresztül lehet regisztrálni 2019. május 30. és június 16. között.

https://kulgazdasagiertekezlet2019.b2match.io/