Üdvözöljük a

Pályázati Felhívás – a kamarai tanácsadói rendszer bővítéséhez | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázati Felhívás – a kamarai tanácsadói rendszer bővítéséhez

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2015. március 13.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mint a megye gazdasági önkormányzata a közel egy éve létrehozott tanácsadói rendszer pozitív tapasztalatai alapján és a vállalkozóktól beérkezett további igények, a megye gazdaságfejlesztési stratégiájában megfogalmazott célok teljesítése érdekében ISMÉTELTEN pályázatot ír ki.

Pályázat célja:

A VMKIK szolgáltatási palettájának további bővítéséhez, valamint egy egységes „kamarai brand” kialakításához és fenntartásához létrehoz egy rendszeres, személyes konzultáción alapuló szolgáltatói/tanácsadói rendszert.

 

A kiíró által megfogalmazott és nyilvánosan megjelentetett feltételeknek megfelelő vállalkozások számára, a kiírás meghirdetését követően kerülnek kiválasztásra azok a pályázó vállalkozások, melyek a feltételeknek megfelelően általános tanácsadási szolgáltatást biztosítanak a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjai / regisztrált vállalkozásai számára.

A rendszer működtetése során lehetőség nyílik tevékenységük kamara általi propagálásán túl olyan egyéb, további gazdasági együttműködések kialakítására is, melyek a kamarától függetlenül ügyfélkörük bővítését, ezáltal gazdasági hasznot jelenthetnek számukra.

 

 

Részletek a mellékelt pályázati kiírásban!