Üdvözöljük a

Regionális gazdasági csúcstalálkozót rendezett a jubiláló kamara Szombathelyen | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Regionális gazdasági csúcstalálkozót rendezett a jubiláló kamara Szombathelyen

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. november 28.

Az idén 25 éves Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi konferenciát rendezett kedden a Tóvendéglőben. A regionális gazdasági csúcstalálkozón nyugat-dunántúli régió és Burgenland kiemelkedő személyiségei, üzletemberi vettek részt. Az eseményre Szombathelyre utazott többek között Elisabeth Ellison, Ausztria magyarországi nagykövete, dr. Zupkó Gábor, az Európai Unió magyarországi képviseletének vezetője, Georg Rosner, Felsőőr polgármestere is.

A konferencián köszöntőt mondott Kovács Vince, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere is.

Előadást tartott Horváth Vilmos, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Blahó Levente, a Raiffeisen Bank senior elemzője, dr. Zupkó Gábor az Európai Unió magyarországi képviseletének vezetője, valamint dr. Fekete Attila, a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója.

A rendezvényen részt vett dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

A rendezvény keretén belül megemlékeztek a szintén 25 éves Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és 30 éves Vasi Vendéglősök Klubjáról is.

A rendezvényen került bemutatásra a 25. születésnapját ünneplő Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara jubileumi kiadványa, a "Vas Megyei Gazdasági Magazin - Nyugat-Dunántúl 1989-2019.

A 100 oldalas brossúrában a nyugat- dunántúli régió gazdaságának alakulásában aktív szerepet játszó intézmények, vállalkozók, cégvezetők tanulmányai, gazdasági elemzésein keresztül ismerhetik meg Vas megye és a régió közelmúltját, a rendszerváltás, a modern kamarai rendszer 25 évvel ezelőtti megalakulása, hazánknak az Európai Unióhoz való, 15 évvel ezelőtti csatlakozása óta eltelt időszak sikereit és buktatóit. Jubileumi magazinban helyet kapott a legnagyobb 100 + 25 Vas megyei vállalkozás toplistája is.

 A kiadványt keressék a kamara ügyfélszolgálatán ( Szhely, Rákóczi Ferenc u. 23.)

 

A nyugat.hu beszámolója a keddi rendezvényről, sok-sok fotóval.

 

Az SZTV anyaga a csúcstalálkozóról.