Üdvözöljük a

Új piacok, új lehetőségek a magyar vállalkozások előtt | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új piacok, új lehetőségek a magyar vállalkozások előtt

Szerző: Szabó Tímea | 2014. február 20.

Egyedülálló lehetőséget kínál a magyar kis- és középvállalkozások számára a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH). Tevékenységének köszönhetően a hazai kkv-k termékei és szolgáltatásai eljuthatnak olyan, az Európai Unión kívüli országokba, mint Oroszország, Kína, Kazahsztán, Azerbajdzsán, Törökország, az Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia és Jordánia.

Az MNKH célja, hogy segítse, támogassa azokat a versenyképes cégeket, amelyek keresik az új export lehetőségeket illetve nem rendelkeznek a külpiacra lépéshez szükséges ismeretekkel, szakemberekkel, külpiaci kapcsolatokkal. Partnerei számára ezért komplex szolgáltatást nyújt: az exportlehetőségek feltárásával, biztosításával, illetve közvetítéssel – az ajánlattól egészen a leszállításig – támogatja a magyar vállalkozásokat, de a nemzetközi fejlesztési pályázatok becsatornázásában és a külkereskedelmi ügyletek teljes körű lebonyolításában is segítséget nyújt.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház kapuja minden hazai vállalkozás előtt nyitva áll, Partner Programjába folyamatosan várja a jelentkezőket.

Tudjon meg többet az export nyújtotta előnyökről, lehetőségekről, tájékozódjon első kézből, és jöjjön el az MNKH és az MKIK közös szervezésű, országos export-tanácsadási roadshow szombathelyi állomására!

 


Meghívó és jelentkezési lap ITT található.