Üdvözöljük a

Az „Év Felelős Foglalkoztatója 2019 pályázat | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az „Év Felelős Foglalkoztatója 2019" pályázat

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. július 18.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (OFA Nonprofit Kft.) negyedik alkalommal hirdeti meg "Az Év Felelős Foglalkoztatója" elnevezésű pályázatát, a GINOP 5.3.6.-17-2017-00001 „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” kiemelt projekt keretében.

A tavalyi évhez hasonlóan 2019-ben is keresik az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek.

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket. A felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli. Fontosnak tartja a minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

„Az Év Felelős Foglalkoztatója” díjat idén az alábbi 5 pályázati kategóriában osztják ki:

  • Kisvállalkozások
  • Középvállalkozások
  • Nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott)
  • Nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók)
  • Közszféra szervezetei

A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019-ben is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot. Idén második alkalommal van lehetőség Restart-Up kezdeményezés különdíjára pályázni, azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a 45 év feletti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért.

Amennyiben pályázni szeretne, az alábbi linken tud előzetesen regisztrálni! Kérjük, adja meg közvetlen céges elérhetőségeit, hogy kollégáink naprakész információkkal, tanácsadással kereshessék meg Önt, a pályázatírás kapcsán!

https://docs.google.com/forms/d/16sDcYuYuKLh42qYVE-LEYdjC0e7rDu84AGfBRv2S_Is/viewform?edit_requested=true

 

 

További információ: http://ofa.hu/

Kapcsolódó anyagok: