Üdvözöljük a

Online állásbörze | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Online állásbörze

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. október 9.

„ÚJ KARRIER MAGYARORSZÁGON – New Career in Hungary” EURÓPAI ONLINE ÁLLÁSBÖRZE 2018. november 20. (kedd) 10.00-16.00 óra

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat és az EURES Magyarország hálózat ismét várja európai toborzási eseményére mind a Magyarországon működő cégeket, mind a magyarországi álláslehetőségekre nyitott álláskeresőket.

MIRŐL SZÓL AZ ONLINE ÁLLÁSBÖRZE?

Az esemény remek lehetőséget biztosít cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók, karrierlehetőségek népszerűsítésére, a potenciális jelöltek előválogatására és interjúztatására. Az online börze sokat segíthet abban, hogy képzett, gyakorlattal és akár idegennyelv-tudással rendelkező munkavállalókat találjanak, valamint nemcsak a hazánkban, de a külföldön élő, hazatérést tervező munkavállalókat is megszólíthassák.

Az online állásbörze nem a megszokott hagyományos kiállítói standokkal, hanem az Európai Online Állásbörze weboldalon keresztül várja a látogatóit és teremt kapcsolatfelvételi lehetőséget álláskeresők és munkaadó cégek között.

 

KIKNEK SZÓL?

 • karrierlehetőségeket és szabad pozíciókat kínáló hazai vállalatoknak, munkaadóknak
 • munkaerő-közvetítőknek
 • egyéb munkaerőpiaci információs és tanácsadó szervezeteknek

akik az alábbi területeken kínálnak megpályázható pozíciókat:

 • szolgáltatási területek (Shared Service Center, call centerek)
 • pénzügy és adminisztráció
 • IT és kommunikáció
 • építőipar
 • gyártás, autóipar
 • turizmus és vendéglátás
 • egészségügy
 • egyéb ágazatok

 

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁRHAT A RÉSZVÉTELÜK?

Utazási és egyéb költségek nélkül (online formában) jelen lehet Magyarország nagyszabású online állásbörzéjén és kapcsolatba léphet álláskeresőkkel, érdeklődőkkel Magyarországról vagy akár más országokból is. Az online megoldásnak köszönhetően azok az érdeklődők is bekapcsolódhatnak az állásbörzébe, akik földrajzilag távolabb (akár éppen egy másik megyében vagy országban) tartózkodnak, de szeretnének tájékozódni a magyarországi munkaerőpiacról, állás- és karrierlehetőségekről, hazai élet- és munkakörülményekről, továbbá kapcsolatban kívánnak lépni hazai vállalatokkal.

Az eseménnyel szélesebb körben, Európa többi országában is hirdethetik álláslehetőségeiket és cégüket, és kapcsolatba léphetnek jelöltekkel, akikkel videochaten keresztül felvételi interjút is lebonyolíthatnak. A résztvevők számára a hazai EURES-hálózat szakmai és technikai segítséget is biztosít.

A regisztrációkor feltöltött cégbemutatkozó anyaguk, állásajánlataik az esemény után még 12 hétig elérhető maradhat a látogatók számára, amennyiben úgy döntenek.

Az online börzén való részvétel mindenki számára teljesen díjmentes.

Ha tavaly már kiállítóink között köszönthettük Önöket, idén is büszkén lennénk partnereik.

HOGYAN JELENTKEZHET KIÁLLÍTÓNAK (EXHIBITOR)?

Regisztráljon díjmentesen 2018. november 14-ig, válassza ki a „New Career in Hungary” eseményt és töltse fel céges bemutatkozását, álláshirdetéseit a www.europeanjobdays.eu  honlapra!

Regisztráljon már most az esemény weboldalán: www.europeanjobdays.eu

 

Kövesse eseményünket a Facebookon is!  facebook.com/EURESHungary

 

Facebook esemény: „Új Karrier Magyarországon – New Career in Hungary Európai Online Állásbörze

Bővebb információk az eseményről az EURES Magyarország weboldalán:

https://eures.munka.hu