Üdvözöljük a

Energetikai EU-s támogatási konstrukciók | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Energetikai EU-s támogatási konstrukciók

2019. november 28.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató rendezvényt szervez a mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára megnyitott „Energetikai EU-s támogatási konstrukciók”-ról.

Tisztelt Cégvezető Asszony/Úr!     

                          

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató rendezvényt szervez a mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára megnyitott „Energetikai EU-s támogatási konstrukciók”-ról.

 

Helyszín: Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Konferencia terem, (Szombathely, Honvéd tér 2.)

 

Időpont: 2019. december 03. (kedd) 9.00-11.00 óra

 

Program:

  1. A mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára napelemes rendszerek telepítését 100% intenzitással támogató GINOP-4.1.3-19 jelű pályázati felhívás rövid bemutatása, amelynek támogatásával akár a teljes villamosenergia költség is megtakarítható. Tapasztalatok, tanácsok pályázók számára.

Előadó: Varga Márton okl.gépészmérnök, energetikai szakmérnök, (D-GÁBER Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (Szombathely, Petőfi S.u.1/D)

  1. A nagyobb volumenű, komplex épületenergetikai fejlesztéseket, 50 kWp teljesítményt meghaladó napelemes rendszereket finanszírozó GINOP-4.1.4-19 felhívás ismertetése, amelynek keretében akár 100 millió forint támogatás is igényelhető. (Egyéni vállalkozásoknak is nyitott fejlesztési forrás).

Előadó: Varga Dezső projektmenedzser, a D-GÁBER Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (Szombathely, Petőfi S.u.1/D) 

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődését a tájékoztató iránt, kérjük jelezzen vissza telefonon  (30/4303636), vagy az info@d-gaber.hu elektronikus levélcímen!

A napelemes rendszerek telepítését támogató pályázaton a mai napig 128 vállalkozás nyert támogatást a Nyugat-Dunántúli Régióban, Zala megyéből 54, Győr-Moson-Sopron megyéből 52, Vas megyéből pedig csak 22 KKV kapott támogatást. Tenni szeretnénk annak érdekében, hogy a tendencia megforduljon és a vasi vállalkozások is minél nagyobb arányban részesüljenek ebből a versenyképességet javító intézkedésből!

Felhívjuk figyelmét, hogy jelentkezésével és adatainak önkéntes megadásával hozzájárul adatainak kezeléséhez, melyet a mindenkor hatályos jogszabályok alapján végzünk. Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen fényképek ill. videofelvételek készüljenek.

 

Varga Dezső

ügyvezető

 

D-GÁBER Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Szombathely, Petőfi Sándor u.1/D

30-430-3636

www.d-gaber.hu

 

Időpont: 2019. 12. 03. 09:00 - 2019. 12. 03. 11:00