Üdvözöljük a

Interkulturális együttműködések az osztrák-magyar határtérségben | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

"Interkulturális együttműködések az osztrák-magyar határtérségben"

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. május 25.

 Kamaránk bilaterális tréninget szervez "Interkulturális együttműködések az osztrák-magyar határtérségben" címmel a REGIONET Competitive: KKV-k nemzetközi versenyképességének erősítése térségi vállalkozói kezdeményezések bilaterális rendszerén keresztül” projekt keretében.

Dátum: 2018.05.30., szerda

Időpont: 10.00 – 16.00 óra

Helyszín: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2. (Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tanácsterme)

 

A tréning témája:

Innovatív interkulturális együttműködések fejlesztése határon átnyúló partnerségek esetében;

A tréning célja: a magyar és osztrák gazdasági és üzleti kultúra közötti hasonlóságok, ill. eltérések feltérképezése annak érdekében, hogy a későbbiekben az eltérő gazdasági (piaci) folyamatok is megfoghatóvá váljanak a résztvevők számára, interkulturális problémák kezelése, konfliktuskezelés, interkulturális kommunikáció.

A tréning interaktív, a résztvevők bevonásával történik, szükség esetén tolmácsot biztosítunk.

 

Kiknek ajánljuk?

A tréningre olyan magyar és osztrák cégek képviselőit várjuk, akik szeretnének határon átnyúló üzleti kapcsolatot kiépíteni, és osztrák cégekkel keresnek üzleti kapcsolatot.

 

A tréning nyelve a magyar, az osztrák résztvevők számára és a bilaterális munka elősegítése céljából tolmácsot biztosítunk.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 A rendezvényen résztvevők száma a tréning hatékonysága miatt korlátozott, 15 fő tudunk fogadni a jelentkezés sorrendjében.

 Kérjük, részvételi szándékát jelezze legkésőbb 2018. május 29. 9:00 óráig az alábbi elérhetőségeken: regionet.vmkik@gmail.com  vagy szigethy.peter@vmkik.hu

Időpont: 2018. 05. 30. 10:00 - 2018. 05. 30. 16:00