Üdvözöljük a

Piac & Profit Pénz, de honnan? | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Piac & Profit Pénz, de honnan?

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. március 11.

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Rengeteg forrásról, többezer milliárd forintról van szó. Támogatásokról és rendkívül kedvező hitelekről. Sok 50-100 %-os támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll. A visszatérítendő pályázatok és az NHP 1000 milliárd forintos hitelprogramja is rengeteg fejlesztési lehetőséget tartogat, nagyon olcsón. Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből.

Még mindig a digitalizálás, automatizálás, a gyártási és szervezeti folyamatok technológiai fejlesztése a legjobb megoldás a munkaerőhiány és a növekvő bérterhek ellensúlyozására. A foglalkoztatás terheinek enyhítésére is nagyon sok segítséget találunk.

A Piac & Profit Pénz, de honnan? roadshowja idén is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról. A konferencián személyesen konzultálhatnak résztvevőink a legkompetensebb előadó szakértőkkel.

Időpont: 2019. március 21. , Helyszín: Szombathely, Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (9700 Szombathely, Honvéd tér 2.)

A rendezvény meghívóját a mellékletben találják!

Időpont: 2019. 03. 21. 09:00