Üdvözöljük a

Kisinas tábort szervez a Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2019. június 17-21-ig. | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kisinas tábort szervez a Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2019. június 17-21-ig.

2019. április 25.

Várjuk azon 6-7. osztályos tanulók jelentkezését, akik egy izgalmas, eseménydús szakmaismereti hetet töltenének velünk.

Azoknak a diákoknak ajánljuk ezt a tábort, akik szeretnének magukról és képességeikről valóságos képet kapni különböző önismereti, csapatépítő játékokkal. A tábor során a gyerekeknek lehetőségük lesz a különböző foglalkozások megismerésére, képességeik fejlesztésére, hiszen ki is próbálhatják magukat az adott szakmában. A műhelyfoglalkozások, üzemlátogatások, és tanműhely látogatások során garantáltan találni fog minden diák kedvére valót! A tábor a korábbi évekhez hasonlóan idén is ingyenes.

Étkezés (ebéd) igényelhető, díjfizetés ellenében.

A Tábor bázisa a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum épülete lesz. A Kisinas táborral kapcsolatos további információért keressék Csáki Ivett pályaorientációs tanácsadót (Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara) az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +36 94 506-649

Mobil: +36 30 732 5341

Fax: +36 94 316 936

E-mail: csaki.ivett@vmkik.hu

Jelentkezési lap és szülői nyilatkozatok elérhetőek a honlapunkon. A kitöltött jelentkezési lapot a csaki.ivett@vmkik.hu  email címre kérjük elküldeni.