Üdvözöljük a

Baumesse 2020 - kiállítási lehetőség a kamara segítségével | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Baumesse 2020 - kiállítási lehetőség a kamara segítségével

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2020. január 3.

2020. január 30-án nyitja meg kapuit az oberwarti Baumesse. A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a korábbi évekhez hasonlóan idén is megjelenési lehetőséget biztosít a vásáron a vasi vállalkozásoknak.

Támogatva a Vas megyei gazdálkodó szervezetek bemutatkozását a vásáron, a kamara saját standján kiállítási lehetőséget biztosít, ill. elhelyezi az érdeklődő vállalkozások információs anyagait (prospektusok, referenciaanyagok, stb.) és népszerűsíti az általuk kínált szolgáltatásokat.

A kiutazó magyar vállalkozások a kamara standján üzleti tárgyalásokat folytathatnak, amelyek megszervezésében és lebonyolításában a kamara munkatársai rendelkezésére állnak.

A fentieket díjmentesen nyújtjuk az Ön vállalkozása számára.

Tekintettel arra, hogy a résztvevők száma és az igényelhető terület nagysága korlátozott, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el.

Amennyiben az ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérjük, hogy részvételi szándékát szíveskedjen legkésőbb 2020. január 10-ig a kamarához eljuttatni. (T.: 94 506-646, e-mail: takacs.tamas@vmkik.hu )

 

Vásár honlapja

 

Magyar nyelvű verzió