Üdvözöljük a

Coworking office – közösségi munkatér | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Coworking office – közösségi munkatér

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. július 22.

A munkavégzés egy új, innovatív módja, nagyszerű lehetőség vállalkozásoknak.

A tervek szerint 2019 végén/2020 elején megnyitja kapuit Szombathely első közösségi (coworking) irodája. A coworking modell néhány éve indult világhódító útjára, amely a munkavégzés egy új, innovatív módját jelenti.

De mi is ez pontosan? Egy professzionális módon felszerelt, minden igényt kielégítő iroda, amelyet több, egymástól független, főként szellemi tevékenységet végző szabadúszó vállalkozó megoszt egymással. A felszereltség magában foglalja a szélessávú internetet, a nyomtatás és szkennelés lehetőségét, teljes munkaidőben rendelkezésre álló recepciót, tea, kávé és egyéb frissítők korlátlan fogyasztását, akár 7/24-es belépést, zárható szekrényeket, tárgyalót, székhely-szolgáltatást, igény esetén könyvelést és üzletviteli tanácsadást – de ami a legfontosabb, egy baráti és szakmai közösséget, akik egymás üzleti tevékenységét akár kapcsolatrendszerrel, akár konkrét projektekben történő közreműködéssel segíthetik.

Kinek való a közösségi irodában történő munkavégzés?

1.         Akinek nemrég indult vállalkozása növekvő fázisba lépett, de még nem igényli önálló irodai infrastruktúra fenntartását annak magas költségvonzata miatt.

2.         Aki nem tud, vagy nem akar állandó irodát bérelni, mert csak heti vagy havi pár alkalommal van szüksége irodai környezetre.

3.         Akinek szüksége van egy helyre, ahol nyugodtan bonyolíthatja az üzleti tárgyalásait, mert zavarja például a kávézókban lévő nyüzsgés.

4.         Aki szabadúszóként, többnyire otthon dolgozik, de mégsem szeretne teljesen elszigetelődni, szeretne valakihez szólni nap közben.

5.         Aki szeretné a kreativitását egy szellemi műhelyben kibontakoztatni, és ezzel a vállalkozását fejleszteni.

Budapesten, illetve szinte már az összes megyeszékhelyünkön szép számmal találhatunk közösségi irodákat, és egy fiatal, lelkes csapat most úgy véli, hogy a modellnek Szombathelyen is lenne létjogosultsága. Azonban a saját véleményünkön túl szeretnénk egy piackutatást is végezni annak érdekében, hogy minél pontosabban felmérhessük a piaci igényeket. Ennek érdekében arra kérjük Önöket, segítsék munkánkat azzal, hogy kitöltik a mellékelt kérdőívet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuIrBgG6cUkoAMqDX3LziJQPFkFszW_VmQr69dABf079qPgw/viewform?fbclid=IwAR2Q9o_rVswgKz48w0q50829Jgkk-1N14MsM8ls_D7k9-bJCIwVJoZQ00LM

A kérdőív teljesen anonim, azonban ha Önöket konkrétan is érdekelné a coworking lehetősége, kérjük, a kitöltés végén adják meg elektronikus elérhetőségüket, hogy a jövőben tájékoztatást adhassunk a projekt mérföldköveiről, elindulásáról.

 

További információ:

Deák Balázs

 tel.: +36709026330,

 e-mail: etercoworking@gmail.com

Kapcsolódó anyagok: