Üdvözöljük a

„Év Gyára” - pályázat | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

„Év Gyára” - pályázat

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2015. november 9.

 A GyártásTrend technológiai magazin által meghirdetett Év Gyára verseny célja, hogy megtalálja 2015 év gyártó vállalatát. A versenyre minden magyarországi gyártóegységgel rendelkező, bármilyen méretű cég pályázhat.

A Professional Publishing Hungary Kft. (PPH) kiadásában megjelenő GyártásTrend technológiai magazin idén először hirdeti meg hagyományteremtő szándékkal az Év Gyára versenyt, amelynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit. Az összetett, Év Gyára díjat külön ítélik oda a 3 milliárd forint alatti, 3 és 10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

 A versenyre 7 kategóriában, ingyenesen nevezhetnek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártóegység nyerheti, amely több kategóriában a shortlistre került, és legalább egyben az első helyen végzett.

A verseny kétfordulós.

  • Első körben a pályázati lapot kell kitölteni. A kategóriákra egyenként is lehet pályázni, ám az összetett Év Gyára díjat csak az nyerheti el, aki legalább három kategóriában kitölti a pályázati adatlapot, azokban a shortlistre kerül, és az egyikben első helyen végez. 
  • A második körben a verseny szakmai partnereként felkért, és a kérdőív kialakítását végző Process Solutions Group szakértő csapata helyszíni validálást végez, végigjárja a shortlistre került cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítse. Ezen eredményeket aztán az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri előtt prezentálja. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően születik meg.

A versenyt folyamatos médiamegjelenés kíséri a GyártásTrend magazint is kiadó Professional Publishing Hungary Kft. saját felületein (Élelmiszer szaklap, Kreatív magazin) és más médiapartnerek csatornáin (444.hu, MTVA, Piac és Profit, Target Media).

 

A versenyre pályázat minden olyan Magyarországon bejegyzett vállalat, amely rendelkezik gyártóegységgel.

 

A versenyen való részvétel ingyenes.

 

A pályázati adatlap benyújtásának határideje: 2015. december 16.

 

Részletek: http://www.evgyara.hu/versenykiiras.php