Üdvözöljük a

IMAGINE MOBILITY MEETINGS | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

IMAGINE MOBILITY MEETINGS

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. október 24.

Autóipari beszállítók figyelmébe ajánljuk a párizsi nagykövetség felhívását.

A Mov’eo (https://pole-moveo.org/en/ ) a legfontosabb autóipari és a „jövő mobilitásával” foglalkozó francia versenyképességi pólus (klaszter) 380 taggal, melyek az iparág legfontosabb nagy ipari vállalatai, KKV-k, kutatóközpontok, innovációs szereplők és európai hálózatok.

November 20-án lesz a Mov’eo éves rendezvénye, az „Imagine Mobility Meetings” (http://www.imagine-mobility.com/ ), amelyen a nagy francia iparági szereplők (köztük Renault, PSA, Valeo, stb.) mellett nemzetközi cégek részvételére is számítanak. A délelőtti előadásokat követően délután B2B találkozókra kerül sor az Enterprise Europe Network szervezésében, valamint a regisztrált külföldi cégek részt vehetnek előző napon, nov. 19-én egy látogatáson francia iparági vállaltokhoz, inkubátorokhoz, egyéb iparági innovációs szereplőkhöz.

A program kiváló kapcsolatépítési lehetőség autópari (önvezető vagy elektromos autó, autóipari beszállító, stb.) vállalatok számára.

Részvételi díj külföldi startup-ok, KKV-k számára 49€, illetve minimum 2 B2B találkozó esetén ingyenes.

Bővebb információ a csatolt meghívóban ,illetve kérdés esetén a párizsi nagykövetségünk munkatársai is örömmel állnak rendelkezésre:

Szűcs Mariann, külgazdasági attasé, tél.: 01 53 70 67 00  

Fax: 01 47 27 35 63

E-mail: mariann.szucs@mfa.gov.hu  

Web: http://exporthungary.gov.hu/en

 https://www.facebook.com/HunEmbassy.Paris

Amennyiben érdekli Önt a fenti lehetőség, akkor kérem jelezze a nagykövetségnek (a mariann.szucs@mfa.gov.hu  e-mail címre) és az MKIK-nak is (a baki.magdolna@mkik.hu  e-mail címre)!