Őszi adócsomag javaslat

2019. október 3.

Az Ön véleményére is kíváncsiak vagyunk!

 


 

Tisztelt Partnerünk !

 

Mint ahogy az Ön előtt is ismert, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (a továbbiakban: VMKIK) – a jogalkotók munkáját segítve, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarán keresztül– minden évben összeállítja az őszi adócsomag javaslatait.

 

Munkánk alapvető célja a vállalkozások adókörnyezetének javítása, illetve a kormányzat adószabályozási munkájának támogatása.

 

Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni mindenkinek, aki elküldte a tavaszi adócsomaghoz összeállított javaslatait, valamint a korábbi évekhez hasonlóan idén is szeretnénk ehhez az Ön segítségét kérni!

 

Kérem, hogy legyen szíves összegyűjteni a gazdálkodásukat befolyásoló adó- és számviteli problémákat, és az azokra vonatkozó javaslatait, amelyeket az őszi kormányzati adócsomaghoz juttatunk el a Pénzügyminisztérium részére.

 

Kérem továbbá, hogy az észrevételeket, valamint a javaslatokat indokolással együtt, valamint a jogszabályi helyek pontos megjelölésével legyen szíves megküldeni.

 

Tisztelettel kérjük Önt, hogy javaslatait 2019. október 09-ig szíveskedjen a molnar.tamas@vmkik.hu e-mail címre megküldeni.

 

Támogató együttműködését előre is köszönjük.