Üdvözöljük a

RESTART + Gazdaságvédelmi jogszabálytár | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

RESTART + Gazdaságvédelmi jogszabálytár

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2020. június 15.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által összeállított „RESTART + Gazdaságvédelmi jogszabálytár” nevű digitális kiadványok célja a vállalkozások hiteles tájékoztatása és válság utáni újra indulást segítő intézkedések támogatása.

A két kiadvány a korábbi KKV Túlélőcsomag megújított változata.

Már olvasható a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságvédelmi Jogszabálytára. Ez a kiadvány a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretein belül megjelent jogszabályokat foglalja össze, egyszerűsítve mutatja be. A pontos és alapos tájékozódás érdekében kérjük, hogy minden esetben tekintsék meg a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek részletes szövegezését is a hivatkozások segítségével!

 

Tájékoztatjuk, hogy a dokumentum folyamatosan frissül, ezért kérjük, hogy mindig az mkik.hu  

https://mkik.hu/hirek/mkik-gazdasagvedelmi-jogszabalytar honlapon elérhető legfrissebb változatból informálódjanak!

 

Mivel a koronavírus elleni védekezés érdekében hozott intézkedések hatására a közegészségügyi korlátozások jelentősen enyhülnek, a magyar – és ezzel egy időben az európai és globális – gazdaság járvány miatti nehézségei is lassan, de fokozatosan mérséklődnek. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – a területi kamarákkal együttműködve, és támaszkodva a vállalkozások által küldött számtalan visszajelzésre – továbbra is elkötelezetten vesz részt a gazdaság teljes mértékű talpra állítását szolgáló kormányzati intézkedések megalkotásában, végrehajtásuk támogatásában, különös tekintettel az új lehetőségek minél hatékonyabb kiaknázására. A kapcsolódó információkat a MKIK KKV Restart kiadványban találja.

 

Tájékoztatjuk, hogy jelen dokumentumot folyamatosan frissítik, ezért kérjük, hogy mindig az MKIK honlapján elérhető legfrissebb változatból informálódjon!

Ennek elérhetősége: https://mkik.hu/hirek/mkik-kkv-restart