Üdvözöljük a

Vállalkozók toborzása a Pénzügyi és Vállalkozói Témahétre | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalkozók toborzása a Pénzügyi és Vállalkozói Témahétre

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2020. február 7.

A Pénz7 a European Money Week nemzetközi kezdeményezés 2015-ben elindult hazai programsorozata, ami 2018-tól kezdve kiegészült a Vállalkozói Témahéttel. A Pénzügyi és Vállalkozói Témahét célja, hogy pénzügyi tudatosságra nevelje az általános- és középiskolás diákokat, formálja gazdasági szemléletüket, bővítse ismereteiket és fejlessze vállalkozói kompetenciákat.

A vállalkozói témahét egyik célja, hogy a tanulók személyesen találkozzanak sikeres vállalkozókkal. Azonban, ha a programba nem regisztrál elég önkéntes vállalkozó, elvész a témahét egyik fontos eleme. A diákok számára a saját pedagógusaik által megtartott órák nem jelentenek akkora élményt, mint egy beszélgetés valódi vállalkozókkal, akiknek elmondhatják ötleteiket, és akiktől bátorítást kapnak arra, hogy merjenek foglalkozni a vállalkozás-alapítás gondolatával. Ennek megfelelően az ITM határozott szándéka, hogy a programban résztvevő önkéntes vállalkozók arányát az elmúlt évi 170 főről tovább emelje, elsősorban annak érdekében, hogy a programban résztvevő vidéki iskolákba is jusson el vállalkozó az órákra.

Csatlakozzon!

Ha ön lelkes, a munkája iránt elhivatott vállalkozó és szívesen elmesélné saját történetét (kerülve a direkt marketinget). Ha megvan Önben a hajlandóság, hogy munkájáról, sikereiről büszkén, a buktatókról, kudarcokról kellő őszinteséggel beszélne egy osztálynyi diák előtt, jelentkezzen a programba!

A PÉNZ7 Pénzügyi és Vállalkozói témahét megrendezésére 2020-ban március 2-6. között kerül sor. A regisztrálókkal minden esetben a J.A.M. (Junior Achievement Magyarország) veszi fel a kapcsolatot, és segít kiválasztani a megfelelő iskolát, valamint segíti a vállalkozót az óra megtartására történő felkészülésben. A vállalkozók felkészülését minden évben óratervek kialakítása, webinárium (webkonferencia) és korszerű e-learning anyagok is segítik.

Jelentkezés és bővebb információ

Az érdeklődő vállalkozások az alábbi módon regisztrálhatnak a programban való részvételre:

  • közvetlenül a www.penz7.hu weboldalon a „Regisztráció önkénteseknek” menüpontban,
  • e-mail-en a penz7@ejam.hu e-mail címen,
  • telefonon a +36 30 996 0359-es telefonszámon.