Üdvözöljük a

Képezze munkatársait a Sansz Felnőttképző Kft. képzésein | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Képezze munkatársait a Sansz Felnőttképző Kft. képzésein

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. október 29.

A Szombathelyi székhelyű Sansz Felnőttképző Kft. november hónapban három, a gazdaság igényeit kiszolgálandó, új, D körben engedélyezett képzését ajánlja a vállalkozások, vállalkozók számára.

2016 tavaszán elfogadásra és kihirdetésre került az új, uniós szinten kötelező Általános Adatvédelmi Rendelet (2016/679/EU rendelet – GDPR – General Data Protection Regulation), paradigma váltásnak tekinthető az adatvédelmi szabályozás területén. A gazdasági környezet változásai és jogszabályi kötelezettségek hívták életre az adatvédelemmel kapcsolatos képzéseket. A 2011. évi CXII. törvény valamint az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete meghatározott szervezetek részére kötelezővé tette az adatok kezelésére vonatkozó alapvető szabályok meghatározását, illetve adatvédelmi tisztviselők foglalkoztatását. A szabályozás minden személyes adatot kezelő kis- és középvállalkozást is érint.

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény (Mvt.) 46.§-a értelmében a munkahelyen - jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásnak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően - biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit. Képzésünkkel az előírások maradéktalan végrehajtásában szeretnénk segíteni a különböző ágazatokban tevékenykedő szervezeteket, vállalkozásokat, valamennyi szakmacsoportra kiterjedően.

 

A képzések az alábbi témákban indulnak:

 

-          Adatvédelmi tisztviselő

-          Adatvédelmi feladatok szakértője

-          Munkahelyi elsősegélynyújtás ismeretek

 

 

 

Részletek a csatolt dokumentumban.

Jelentkezés a  https://sanszfelnottkepzo.eu/cpg/235022/Egyeb-engedelyes-kepzesek oldalon.