Üdvözöljük a

HR Klub- VONZÓ MUNKAHELY LESZÜNK | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

HR Klub- VONZÓ MUNKAHELY LESZÜNK

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. február 18.

Két napos képzés munkáltatóknak 2019. márc. 26., ápr. 24. (8:30-17:00), a Park Hotel Pelikánban. ( 9700 Szombathely, Deák Ferenc u. 5.)

2019 továbbra is a munkaerő-hiányról szól Magyarországon. A vállalkozások a megfelelő humánerő-forrás biztosítása miatt rá vannak kényszerítve, hogy egyre kifinomultabb eszközökkel és egyre ko-molyabb ajánlattal rukkoljanak elő jövendőbeli és jelenlegi alkalmazottjaik számára.

Manapság nem elég jó fizetést adni, a dolgozóknak sokkal többre van szükségük: olyan munkakörülmények biztosítására, amelyek teret adnak és hagynak a magánéletnek is. De hogyan tudjuk ezt biztosítani? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Milyen változásokat tudunk saját magunk is kezdeményezni szervezeten belül azért, hogy egy viszonylag egyszerűen használható, de annál eredményesebb HR-es eszköztár kerüljön bevezetésre?

A HR-vezetőknek, HR-felelősöknek és cégvezetőknek szóló képzésen többek között erről is szó lesz.

 

Amit a tréning nyújt:

  • munka-magánélet egyensúly megteremtésének, hatékony időgazdálkodás módjainak megismerését
  • rugalmas munkaidő alkalmazásában rejlő lehetőségek megismerését
  • a Motiváció 3.0 által a munkavállalók eredményesebb motiválásának lehetőségeit
  • más vállalatoknál már bevált, jól működő családbarát meg oldások feltárását
  • helyi vállalatokkal, szervezetekkel való kapcsolatteremtést, növelve a kapcsolati tőkéjüket

 

Az IFKA nKft. szervezetfejlesztési csoportjának trénerei és szervezetfejlesztői, akik közel 8 éve foglalkoznak vállalati innovatív szervezetfejlesztési programokkal. Közel 500 szülő munkaerő-piaci támogatása, több száz vezető képzése, száz feletti humándiagnózis, számtalan tréning, műhelymunka, rendezvény és tanács-adási folyamat van a csoport mögött.

 

A jelentkezéseket 2019. március 20-ig bezárólag tudjuk elfogadni az alábbi linken a második, a „Felhasználói fiók nélküli kérdőív kitöltés” lehetőség kiválasztásával:

https://urlap.ifka.hu:443/player/questionnaire_play/efdb3c81-2422-497b-86c0-9e8ba18176d4

Időpont: 2019. 04. 24. 08:30 - 2019. 04. 24. 17:00
Kapcsolódó anyagok: