Üdvözöljük a

Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar Kézműves Remek pályázat 2019

2019. május 7.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kétfordulós pályázatot hirdet a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére.

Aktuális pályázatok listája

2020. április 16.

Mellékletünkben az aktuális és várható pályázatokat találják, annak legfontosabb tudnivalóival együtt.

Támogatásra pályázhatnak a vidéki idegenvezetők

2020. július 7.

Egymillió forint támogatást is kaphatnak a vidéken élő idegenvezetők a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. kedden megjelent pályázatának köszönhetően.

Magyar Üzleti Felelősség Díj és Védjegy használata - pályázat

2020. június 29.

XIII. alkalommal került meghirdetésre a Magyar Üzleti Felelősség Díj, másnéven a CSR Hungary Díj. A díj célja azon Magyarországon működő cégek, vállalkozások, szervezetek népszerűsítése és tevékenységük megismertetése, akik már a XXI. század felelős és fenntartható üzleti modelljének és gazdaságának meghonosítására törekednek. A díj elnyerésével a pályázók a díjon kívül versenyképességük, piaci pozíciójuk erősödésével is számolhatnak, hiszen partnereik és fogyasztóik is megismerik előremutató üzleti és társadalmilag felelős tevékenységüket.

Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása 41 mrd Ft-os keretösszeggel

2020. június 2.

A 2020-1.1.2-PIACI KFI kódszámú felhívás keretében vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek a vállalkozások versenyképességük javítását célzó piacorientált kutatás-fejlesztési és innovációs projektjeikhez.

Pályázat a Digitális Szombathely projekthez kapcsolódó digitális fejlesztések kivitelezésére

2020. május 29.

Szombathely MJV közgyűlése és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VMKIK) pályázatot hirdet Vas megyei (szombathelyi) informatikai szolgáltatók számára a szombathelyi mikro- és kisvállalkozások digitális infrastruktúrájának, tudásának, ismereteinek fejlesztésére. A pályázat keretében 100 szombathelyi székhelyű vállalkozás kaphat modern, új honlapot, kommunikációs lehetőséget Szombathely MJV finanszírozásában, a VMKIK szakmai közreműködésével. Jelen pályázat keretében kerül kiválasztásra az az informatikai szolgáltató, aki a vállalkozások számára megfelelő kialakítású, tartalmú honlapok létrehozását elvégzi az alábbiak szerint.

Megjelent a GINOP-1.2.8-20 kódszámú pályázati felhívás!

2020. május 14.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című (GINOP-1.2.8-20 kódszámú) felhívás.

Pályázati lehetőségek 2020

2020. január 31.

A 2014-2020-as pályázati ciklus az utolsó évéhez ért. A jelenleg még elérhető pályázati lehetőségek a következők.

Év Gyára verseny

2019. október 17.

Az Év Gyára versenyre idén ötödik alkalommal nyújthatják be nevezésüket a magyarországi gyártó üzemmel rendelkező vállalatok 9 kategóriában, ahol összetett szempontrendszer alapján választják ki az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit.

dmStart - termékpályázat

2018. november 15.

Innovatív a terméke, de még nem jött el a nagy áttörés? A dm pályázattal segíti az újonnan indult hazai vállalkozásokat.

Az Év Felelős Foglalkoztatója 2018"

2018. június 21.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ismét meghirdette az „Év Felelős Foglalkoztatója 2018” című pályázatot, idén a GINOP 5.3.6.-17-2017-00001 „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” kiemelt projekt keretében.

Pályázat a Digitális Szombathely projekthez kapcsolódó digitális fejlesztések kivitelezésére

2018. április 16.

Szombathely MJV közgyűlése és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VMKIK) pályázatot hirdet Vas megyei (szombathelyi) informatikai szolgáltatók számára a szombathelyi mikro- és kisvállalkozások digitális infrastruktúrájának, tudásának, ismereteinek fejlesztésére.

„Biztonságos munkahely 2018"

2018. március 19.

Az NGM Munkavédelmi Főosztálya meghirdette a 2018. évi „Biztonságos munkahely” című pályázatát.

Milliós támogatás kkv-knak - megújuló energia használatához

2018. február 12.

Megjelent a megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatására kiírt pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (Ginop) keretébe; a mikro-, kis- és középvállalkozások 52,5 milliárd forintos keretösszegre nyújthatják be igényeiket. Az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás 1,5 és 100 millió forint lehet.

Indul az építőipari cégek fejlesztését segítő 20 milliárd forintos pályázat

2018. január 26.

Megállapodás jött létre még tavaly év végén a Nemzetgazdasági Minisztérium és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége között, abból a célból, hogy a hazánkban megvalósuló építőipari beruházások a korszerű elvárásoknak megfelelő, magas műszaki színvonalon valósuljanak meg, technológiai korszerűsítéshez a kormány 20 milliárd forint összegű forrást biztosít az ágazat részére. Elsősorban gépek, eszközök beszerzésére, de fejlesztési szoftverek vásárlására is igénybe lehet venni.

Pályázati lehetőség

2020. május 12.

Egy új pályázati lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmüket, melyben mikro-, kis- és középvállalkozások számára nyílik lehetőség támogatási kérelem benyújtására.

Szombathelyi vállalkozások figyelmébe! Ingyenes honlap fejlesztési lehetőség mikrovállalkozásoknak

2018. június 4.

Ha még nincs vállalkozásának saját honlapja, akkor éljen a lehetőséggel és pályázzon!

Ha ugyan van honlapja, de az már elavult- akkor is érdemes pályázni a honlapfejlesztésre nyerhető, vissza nem térítendő támogatásra!

Határon átnyúló gazdaságfejlesztési pályázatot hirdet a CED

2020. június 29.

A Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében 25 milliárd forintos keretösszeggel, határon átnyúló fejlesztési pályázatot hirdet a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

Pályázati felhívás határon átnyúló projektek támogatására (CED20C)

2020. június 17.

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. új pályázati felhívást tett közzé magyarországi vállalkozások számára  határon átnyúló projektjeik megvalósítására.

2020-1.1.1-KKV START- innovációs pályázat

2020. június 2.

12 milliárd Ft keretösszeggel nyílt meg a mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének ösztönzését célzó pályázat, melyben a vállalkozások piacorientált innovációs projektjeikhez kaphatnak támogatást.

Megjelent! Szálláshelyek fejlesztése - pályázat

2020. május 25.

 Magyarország kormánya arról döntött, hogy újabb 150 milliárd forintot biztosít turisztikai fejlesztésekre, a magyarországi szálláshelyek teljeskörű megújítását célzó program utolsó szakaszának megvalósítására.  Minden magánszálláshely, beleértve a legkisebb falusi turisztikai szolgáltatókat is, szobánként 1 millió forint támogatást kap felújításra még az idén.

Pályázati felhívás: Magyar Kézműves Remek 2020

2020. február 7.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) 2020-ban is kétfordulós pályázatot hirdet a „Magyar Kézműves Remek” elismerő cím elnyerésére.

Újabb pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítására

2020. január 24.

Megjelent "A mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása a vállalkozói ismeretek bővítése révén" című kiemelt pályázati felhívás 1,5 milliárd forint keretösszeggel, amelynek célja egyrészt a magyar tulajdonú vállalkozásoknál a generációváltásra való felkészítés, másrészt a segítségnyújtás a nehézségekkel küzdő vállalkozások számára.

Munkahelyteremtési támogatás kis- és középvállalkozásoknak

2019. március 19.

Ötmilliárd forintból újabb pályázatot hirdet a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására. A keddtől induló pályázat révén 250 vállalkozásnál mintegy 1500 új munkahely jöhet létre Magyarországon.

Lehet pályázni a vállalkozóvá válási támogatásra

2018. november 14.

Negyvenmilliárd forintos keretösszeggel megjelent a "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása" és az "Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása" című kiemelt pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében.

Digitális Esély 2018 – Pályázat

2018. május 24.

„Digitális Esély 2018” címmel immáron ötödik alkalommal hirdeti meg közös pályázatát a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) és az SAP szoftvercég. A pályázat célja szociálisan hátrányos helyzetben lévő gyermekek, fiatalok infokommunikációs felzárkózásának és digitális oktatásának támogatása.

Magyar Kézműves Remek- 2018

2018. április 4.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kétfordulós pályázatot hirdet a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére.

 

Energetikai fejlesztésekre lehet pályázni

2018. március 14.

A vállalkozások 1,5 és 100 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatást szerezhetnek energetikai fejlesztésekre.

Vállalkozóvá válást támogató programok

2018. február 7.

Megemelte az igényelhető támogatás összegét a kormány a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) két felhívásában. A „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” (GINOP-5.2.7-17) és az „Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása” (GINOP-5.1.10-17) felhívásokban a minimális támogatás összege 2 millió forintról 3 millióra, a maximális támogatásé pedig 3 millió forintról 5 millió forintra emelkedett. Mindkét felhívásra 2018. március 30-tól 2019. május 31-ig lehet jelentkezni.

17 milliárdra páláyzhatnak a kkv-k

2017. november 7.

Új pályázati felhívás jelent meg a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében, a cégek 5-15 millió forint vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek eszközbeszerzésre és szoftverbeszerzésre. A teljes keretösszeg 17 milliárd forint.