Üdvözöljük a

Indul az építőipari cégek fejlesztését segítő 20 milliárd forintos pályázat | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Indul az építőipari cégek fejlesztését segítő 20 milliárd forintos pályázat

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. január 26.

Megállapodás jött létre még tavaly év végén a Nemzetgazdasági Minisztérium és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége között, abból a célból, hogy a hazánkban megvalósuló építőipari beruházások a korszerű elvárásoknak megfelelő, magas műszaki színvonalon valósuljanak meg, technológiai korszerűsítéshez a kormány 20 milliárd forint összegű forrást biztosít az ágazat részére. Elsősorban gépek, eszközök beszerzésére, de fejlesztési szoftverek vásárlására is igénybe lehet venni.

A megfelelő pályázó 41.10-43.99 TEÁOR közötti vagy a 71.11. TEÁOR tevékenységi területen működik, alkalmazotti létszáma 20 és 250 fő között van, és a legalább 20 fős létszámot a fenntartási időszak teljes időtartama alatt fenntart, legalább három teljes lezárt üzleti évvel rendelkezik.

 

Pályázati felhívás és kérelem nyomtatvány:

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/indul-az-epitoipari-cegek-fejleszteset-segito-20-milliard-forintos-palyazat ( Az oldalon megjelenő cikk  jobboldalán ! )

 

A támogatás igénylése az NGM Iparszabályozási Főosztály (Postafiók címe: 1369 Budapest Pf.:  481.)  részére  megküldött,  cégszerűen  aláírt  támogatási  kérelem  postai  úton  történő benyújtásával  történik. A támogatási kérelmet egyidejűleg elektronikus adathordozón is be kell nyújtani.

A kérelem benyújtását követően helyszíni szemlére (előellenőrzésre) kerülhet sor. Az  előirányzat 2018.  évi  kereteinek  terhére  támogatási  szerződés  megkötésére  2018. szeptember 30-ig van lehetőség, a projektzárás határideje legkésőbb 2019. május 15. A támogatás kifizetésére 2019. június 30-ig kell, hogy sor kerüljön.