Üdvözöljük a

Pályázat a Digitális Szombathely projekthez kapcsolódó digitális fejlesztések kivitelezésére | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázat a Digitális Szombathely projekthez kapcsolódó digitális fejlesztések kivitelezésére

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. április 16.

Szombathely MJV közgyűlése és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VMKIK) pályázatot hirdet Vas megyei (szombathelyi) informatikai szolgáltatók számára a szombathelyi mikro- és kisvállalkozások digitális infrastruktúrájának, tudásának, ismereteinek fejlesztésére.

A pályázat keretében 100 szombathelyi székhelyű vállalkozás kaphat modern, új honlapot, kommunikációs lehetőséget Szombathely MJV finanszírozásában, a VMKIK szakmai közreműködésével. Jelen pályázat keretében kerül kiválasztásra az az informatikai szolgáltató, aki a vállalkozások számára megfelelő kialakítású, tartalmú honlapok létrehozását elvégzi az alábbiak szerint.

Elvárások:

1.         A szolgáltató szombathelyi szék- illetve telephellyel rendelkezik, nincs kamarai- vagy köztartozása, nem áll felszámolás- vagy csődeljárás alatt.

2.         100 db, egyedileg testre szabható honlap elkészítését kérjük a pályázaton kiválasztott, szombathelyi székhelyű vállalkozások (továbbiakban Megrendelők) számára. Az egyedi kereső-optimalizált tartalom biztosított legyen. Az elkészült honlap, a tartalom, a domain Megrendelők tulajdonát képzik.

3.         Szolgáltató feladata a Megrendelőkkel közösen a portál tartalmának megírása, összeállítása, majd ez alapján az elfogadott tartalom feltöltése.

4.         Szolgáltatónak a Megrendelők közreműködésével kell kialakítani az elkészülő a honlapot az adott kisvállalkozásra testreszabott formában.

5.         A szolgáltatási feltételeket a Szolgáltatónak a városi-kamarai elvárások tükrében kell kialakítania.

6.         A Szolgáltatónak két évre vonatkoztatva a vállalkozás nevét tartalmazó domain és email-cím árát is biztosítania kell, melynek tulajdonjoga Megrendelőké lesz a kezdetektől fogva.

7.         A portálrendszer feleljen meg a modern webfejlesztési követelményeknek, továbbfejlesztése megfelelően biztosított legyen. Az oldalak következetesen használják ki a HTML5-el érkező új elemeket (landmarks).

8.         A rendszer alkalmassá tehető legyen egyedi igények kezelésére is, különös tekintettel számlázási és webshop- kapcsolat megteremtésére.

9.         A kialakított portál reszponzív legyen.

10.       A portálrendszer kialakításáért felelős Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara megjelenítése jól látható helyen biztosított legyen. A Szolgáltatást biztosító fejlesztő neve. logója az impresszumban szerepeljen.

11.       A Szolgáltató feladata a tartalomfeltöltés keretében elkészíteni az egyedi faviconokat.

12.       A Szolgáltató feladata a Google Analytics és a Search Console megfelelő kialakítása és integrálása. Az ezekhez tartozó fiókok Megrendelők tulajdonát kell, hogy képezzék.

13.       A nyertes portálok alkalmazhatósága és használata fél év után a Search Console és az Analytics alapján felülvizsgálatra kerüljön.

14.       A Szolgáltatóval kötendő szerződésben kerülnek részletezésre a fizetési feltételek. Az elvégzett munka értéke teljesítésigazolás alapján kerül kiegyenlítésre.

 

Pályázat értékelése:

A szolgáltatói pályázatok elbírálását a VMKIK erre létrehozott Bizottsága végzi.

Az elvárásokban megfogalmazott kritériumok figyelembe vételével, a legkedvezőbb és legteljesebb szolgáltatást biztosító Ajánlatadó ajánlata kerül kiválasztásra a rendelkezésre álló keretösszeg tükrében.

Az elbírálásnál előny:

-           önkéntes kamarai tagság

-           szombathelyi székhely

-           vállalkozói referenciák ajánlással

A pályázati keretösszeg: 5.000.000,- Ft

 

A pályázat benyújtási határideje: 2018. április 24, 13 óra.

 

A pályázat elbírálása: 2018. április 25.

 

A pályázat benyújtása: elektronikusan, a vmkik@vmkik.hu  email-címre, a tárgyban „Digitális Szombathely” megnevezéssel

 

A szerződéskötés tervezett időpontja: 2018. május

A honlapok kivitelezésének határideje: 2018. november 30.

 

További információk a fenti email-címen illetve a VMKIK titkárságán kérhetők (94/501858)