Üdvözöljük a

Szombathelyi vállalkozások figyelmébe! Ingyenes honlap fejlesztési lehetőség mikrovállalkozásoknak | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szombathelyi vállalkozások figyelmébe! Ingyenes honlap fejlesztési lehetőség mikrovállalkozásoknak

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. június 4.

Ha még nincs vállalkozásának saját honlapja, akkor éljen a lehetőséggel és pályázzon!

Ha ugyan van honlapja, de az már elavult- akkor is érdemes pályázni a honlapfejlesztésre nyerhető, vissza nem térítendő támogatásra!

 1.       A pályázat célja:

 

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Szombathely Megyei Jogú Várossal kötött együttműködési megállapodás alapján pályázatot hirdet szombathelyi mikrovállalkozások részére honlap fejlesztés támogatása céljából, ezzel segítve a vállalkozások napjaink digitális követelményeivel összefüggésben támasztott elvárásoknak történő megfelelését, a vállalkozások infokommunikációs csatornáinak, lehetőségeinek kiszélesítését.

 

2.       A pályázók köre:

 

A támogatási pályázaton a szombathelyi székhellyel, telephellyel rendelkező, a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény szerinti mikrovállalkozások vehetnek részt.

 

3.       Pályázati feltételek:

 

A vállalkozás (gazdasági társaság vagy főállású egyéni vállalkozó)

-          Szombathely Megyei Jogú Város közigazgatási területén rendelkezik székhellyel vagy telephellyel

-          legfeljebb 10 foglalkoztatottal működik

-    nem áll végelszámolás alatt, illetve ellene csőd-, felszámolási eljárás, vagy egyéb, a megszüntetésére irányuló, jogszabályban meghatározott eljárás nincs folyamatban

-          a vállalkozással szemben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által indított végrehajtási eljárás nincs folyamatban a támogatási kérelem benyújtásának időpontjában

 

A vállalkozás vállalja

-          hogy a pályázat keretében megvalósítandó honlap fejlesztése érdekében együttműködik a támogató által ugyancsak pályázat keretében kiválasztott szolgáltatóval

-          a Modern Vállalkozások Programhoz kapcsolható felmérésben való részvételt

-          hogy 2018 őszén, kérdőíven válaszol a kiírók által feltett, a digitális fejlesztést célzó kérdésekre.

 

A vállalkozás hozzájárul, hogy a pályázaton nyertes vállalkozás nevét a támogató nyilvánosságra hozza.

A pályázaton előnyben részesül a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes kamarai tagja, vagy az a vállalkozás, aki vállalja az önkéntes kamarai tagságot (és legalább egy évig önkéntes tag marad).

  

4.       A támogatás formája, mértéke

 

A pályázaton vissza nem térítendő támogatás igényelhető. A támogató a támogatást természetben, a honlap fejlesztés finanszírozásával biztosítja a szolgáltató részére kiírt pályázati feltételeknek megfelelően: http://www.vmkik.hu/hu/palyazat/cikkek/palyazat-a-digitalis-szombathely-projekthez-kapcsolodo-digitalis-fejlesztesek-kivitelezesere-105439 .

 

 

5.       A pályázat benyújtásának határideje és módja

 

A pályázatok beadása 2018. június 4. napjától folyamatos, a rendelkezésre álló keret kimerüléséig lehetséges, legkésőbb 2018. október 15. napjáig.

 

A benyújtandó dokumentumok köre:

-          pályázati adatlap

-          nyilatkozat

A pályázat keretében hiánypótlásra nincs lehetőség.

 

A benyújtás módja, helye:

-          postai úton vagy személyesen a következő címen:

Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

9700 Szombathely, Honvéd tér 2.